Prof. Josip Bajlo: "Ćustić je stabilno"
Piše: Matej Lordanić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 30.3.2008 u 18:27.
ZDNews.hr

Hrvoje Ćustić nakon kobnog udarca glavom o zid...


Svih 1000 gledatelja koji su jučer promatrali utakmicu Zadar-Cibalia je ostalo prestravljeno nakon stravičnog udarca Hrvoja Ćustića glavom od betonski zid. Ćustić se ozlijedio nakon duela s mladim Tomislavom Jurićem kojemu je to bila prva seniorska utakmica. Strašan prizor i zvuk koji se čuo na cijelom stadionu je svima zaledio krv u žilama.

Ćustić je vozilom Hitne pomoći odmah prevezen na Odjel kirurgije zadarske Opće bolnice. Pitali smo prof. Josipa Bepa Bajla o njegovom stanju: "Sinoć je obavljena operacija duga četiri sata kojom je uklonjen hematom koji se nalazio između moždane ovojnice i lubanje. Također, Hrvoje je doživio i frakturu lubanje. Danas sam bio u JIL-u, on je na respiratorima i sada je u puno boljem stanju nego prije nekoliko sati.Poslije operacije je napravljen CT glave koji pokazuje dosta dobro stanje".

Na pitanje može li se već sada reći da će se Hrvoje u potpunosti oporaviti, Bajlo odgovara: "Teško je nešto konkretnije reći u ovim trenucima, treba sačekati još nekoliko dana. On je u mirnom stanju, nije u komi i ja se nadam da će Hrvoje u slijedećih dan-dva biti bolje".

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.