ZadarSport ekskluzivno doznaje: Brewer ipak igra!
Piše: Matej Lordanić | Objavljeno 29.3.2008 u 10:27.
ZDNews.hr

Corey Brewer Foto: Hrvoje Bajlo


Kako ZadarSport ekskluzivno doznaje, američki razigravač Corey Brewer ipak će nastupiti u večerašnjoj utakmici. Njegov nastup je bio upitan jer se već u prvoj četvrtini susreta u Železniku žalio na bol u lijevoj nozi. U pauzi između prve i druge četvrtine je primio pomoć i uspio nastaviti utakmicu, ali nakon utakmice bol nije prestala, pa se nije znalo hoće li nastupiti večeras. Međutim, na ultrazvučnom pregledu je utvrđeno da puknuća mišića na sreću nema, te će ponajbolji zadarski igrač ipak zaigrati u jednoj od najvažnijih utakmica ove sezone.

Ova vijest je sigurno veliko olakšanje za trenera Acu Petrovića i sam klub, jer bi eventualna teža ozljeda Brewera, uz već ozlijeđenog Stallwortha, uvelike umanjila šanse Zadra u večerašnjoj utakmici.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.