Stipčević iz Beograda ekskluzivno za Zadarsport: "Tužan sam radi poraza, bili smo vrlo blizu"
Piše: Matej Lordanić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.3.2008 u 0:23.
ZDNews.hr

Rok Stipčević postigao je čak 31 koš protiv FMP-a Foto: Hrvoje Bajlo


Briljantnu utakmicu je sinoć odigrao Rok Stipčević. Međutim, ni njegov 31 poen, niti 8 trica nije bilo dovoljno da bi se Zadrani s pjesmom vratili iz Beograda. On je unatoč svojoj fenomenalnoj utakmici skroman i dao bi sve za pobjedu, čak i svoj izvanredan individualni učinak: "Volio bih da sam ja igrao slabije, a da se sada s pobjedom vraćamo kući".

Njegovo razočarenje je veliko, tim više što su bili tako blizu: "Žao mi je što smo izgubili, pogotovo zato što nas je jedna lopta dijelila od pobjede. Pobjeda je važnija od moje igre i unatoč dobroj individualnoj predstavi, tužan sam zbog poraza."

Rok se nada dobroj utakmici u subotu: "Iako sam tužan zbog poraza, nadam se dobroj utakmici, i što je važnije, pobjedi u subotu."

Nije Rok zaboravio pozdraviti svih kojima je Zadar u srcu: "Veliki pozdrav svim navijačima u Zadru i Tornadu iz Beograda."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.