Ninoslav Parmaković: "Kaže Terka nije bitno tko zabije."
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 21.3.2008 u 20:04.
ZDNews.hr

Ninoslav Parmaković Foto: Hrvoje Bajlo (arhiva, Zadarsport)


Izmjena 22. ožujka u 14:00h - Pomoćni trener NK Zadar Josip Butić potvrdio nam je poćetni sastav Zadra: Subašić, Batkoski, Puljić, Parmaković, Bilaver, Ćustić, Surać, Župan, Tomasov, Terkeš, Mitrović

------------------------------


Kada je Osijek zadnji put gostovao u Stanovima, strijelac dva pogotka za Zadar bio je Ninoslav Parmaković, a Osijek je primio 'petardu'.

Zadnji put kada je Osijek gostovao u Zadru, vi osobno ste postigli dva pogotka. Što danas reći o momčadi kojoj je Zadar dao pet golova?

" - Što reći o Osijeku. Dobra ekipa koja je čvrsta u svim segmentima igre i sigurno igraju dobar i napadački nogomet. Vrlo su agresivni i ako ozbiljno uđemo u utakmicu, kao što smo do sada to radili, mislim da neće biti nikakvih problema i poteškoća."

Ukoliko Zadrani žele osigurati petu poziciju na tablici, prvi cilj je 'eliminirati' Osijek.

" - Mislim da je realno očekivati pobjedu jer smo ušli u još jedan pozitivan niz. Iza nas u posljednja dva kola su dvije pobjede. Dolazi nam Osijek kojeg smo već ovdje na Stanovima pobijedili i zabili im pet golova i sigurno da je realno očekivati nova tri boda."

Napokon bez kartoniranih i ozlijeđenih igrača

" - Već sam prije nekoliko puta ponavljao i još ću jednom ponoviti. Bilo kojih 11 kada izađe na teren, onaj tko mjenja mene, Terkeša, Župana ili bilo koga, od njega se očekuje maksimalna angažiranost i predanost igri sto posto. Ono što ste do sada imali priliku vidjeti je upravo to. Znači ako nema nekog igrača, tu je kvalitetna zamjena koja se uvijek maksimalno trudi zamijeniti onoga tko fali. Mislim da smo do sada pokazali da smo zrela i ambiciozna ekipa."

O Marinu Tomasovu i eventualnom pozivu na širi popis A reprezentacije

" - Sigurno je da je Marin jedan neosporni talenat i ambiciozni igrač. Što se mene tiče ja bih osobno volio da ga Bilić pozove u A reprezentaciju. To bi također značilo da NK Zadar dobro radi i da svi zajedno radimo kvalitetan posao. Još jednom napominjem da je Marin Tomasov neosporni talenat i sigurno je zaslužio Bilićev poziv. Kada bi se to desilo, ja bih bio najsretniji. Također bih bio presretan kada bi i Subašić, Terkeš, Župan ili bilo koji drugi moj suigrač bilo pozvani u reprezentaciju."

'Kaže Terka nije bitno tko zabije.'

Na naš upit, da li može obećati da će zabiti barem jedan pogodak na sutrašnjoj utakmici, Parmaković kaže:

" - Kao što Terka uvijek kaže, nije bitno tko zabije već je bitno zabiti taj gol te je bitno na kraju pobijediti utakmicu. Što se mene tiće, ja nemoram dati niti jedan gol u karijeri ali želim da ekipa za koju igram pobijedi. To je cilj igre. Što reći za kraj, ništa, sutra ćemo pobijediti!"

KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.