Pao 'div iz predgrađa'. NK Zadar - NK Inter 3:1
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 15.3.2008 u 18:02.
ZDNews.hr

Roko Mišlov postigao je prvi seniorski gol u karijeri! Foto: ZS


Odigrano je 23. kolo 1.HNL u kojemu je momčad Zadra deklasirala Zaprešićki Inter sa 3-1. Vidno slab i blijed protivnik i nije se baš potrudio pružiti neki otpor momcima sa Stanova.

Danas glavni trener Zadra, Josip Butić u 'vatru' je poslao sastav sa dva napadača, Mitrovićem i Terkešem. Da domaći mogu bez Batkoskog i Suraća pokazuje i konačan rezultat, 3:1 u korist za bolji i kvalitetniji Zadar.

Već u 15. minuti Zadrane je u vodstvo doveo najbolji strijelac kluba Želimir Terkeš. Tomasov je odlično započeo akciju u kojoj 'valja' dvojicu igrača te puca direktno u vratara Intera Vranjića kojemu lopta ispada iz ruku. Terkeš je bio priseban te je ispružio nogu i pogodio za rano vodstvo domaće momčadi od 1:0.

Nekoliko minuta kasnije, kobni dvoboj za igrača Intera, Rajka Vidovića koji nakon sudara sa Hrvojem Ćustićem ostaje ležati nepomićan. Prve informacije kažu kako će Vidović ipak morati ostati na 24-satnom promatranju u Zadarskoj bolnici radi težeg potresa mozga.

Roko MišlovU 29. minuti momčad Zadra dolazi u vodstvo od 2:0. Strijelac je još jednom bio Želimir Terkeš na asistenciju raspoloženog Marina Tomasov je opet bio u glavnoj ulozi razigravača.

Do kraja prvog poluvremena jedinu pravu priliku za goste imao je Kukec u 33. minuti koji nije bio priseban te je rezultat ostao 2:0 za Zadrane koji na odmor odlaze vidno rapoloženi i zadovoljni svojom igrom u prvi 45 minuta.

U drugom poluvremenu, blijeda igra i jedne i druge momčadi. Bitka za loptu se većinu vremena vodila oko sredine igrališta. Gosti iz Zaprešića tek su u nekoliko navrata priprijetili prisebnom Subašiću koji je s lakoćom otklanjao svaku prijetnju.

Desetak minuta pred kraj utakmice, točnije u 78. minuti, Roko Mišlov postiže svoj debitantski gol za seniorsku momčad! Tomasov je jakim udarcem zaprijetio vratima Intera, no Vranjiću nakon snažnog udarca lopta jednostavno ispada iz ruku. Na loptu dolazi Roko Mišlov koji sa nekoliko metara pogađa prazna vrata za 3:1 za domaću momčad.

Počasni pogodak za goste postigao je Rašić u 89. minuti.

U zadnjih nekoliko minuta Marin Tomasov imao je nekoliko stopostotnih prigoda za postizanje pogotka, no želja za golom očito je bila prevelika pa od svog uzbuđenja nije uspio pogoditi vrata, točnije, previše je 'muvao' da bi nakraju izgubio loptu, iako je imao priliku za postizanje pogotka, minimalno četiri puta.

Sljedeću utakmicu Zadrani igraju protiv posljednjeg Međimurja

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.