Za početak sezone i kupanje?
Piše: 057info.hr | Objavljeno 14.3.2008 u 9:20.
ZDNews.hr

Foto: 057info.hr


Za vikend se održava regata „Hrvatska čigra" na otoku Ugljanu, u mjestu Sutomišćica, a start i okupljanje jedriličara bit će u subotu, 14. ožujka u 18 sati u Olive Island Marini. Regata je specifična po tome što na njoj sudjeluju osobe koje su sudjelovale u ekspediciji Hrvatska čigra.

-U restoranu u marini u subotu u 18 sati bit će prikazane fotografije koje će pokazati mladima da se jedrenje „ne broji" od prije 15 godina s hladnjakom, motorom i suvremeni sustavima za navigaciju već da početak ovog sporta seže u daleku povijest. Drugi dio programa bit će predstavljanje poznate jedriličarske obitelji Jože Horvata, kaže Marija Dadić u ime organizatora.

U ovoj tradicionalnoj regati će sudjelovati oko 110 osoba, dolaze Slovenci, Mađari, Englezi a najbrojniji su, dakako, hrvatski državljani.

- Regata je zanimljiva za našu malu, novu marinu, ujedno ćemo s ovim otvoriti sezonu za koju vjerujemo da će biti uspješna.

Inače ova mlada marina još uvijek ima nešto slobodnih vezova, u sastavu marine je restoran u kojem će za Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak biti ponuđen poseban Uskrsni ručak, kaže Marija Dadić, rukovoditeljica marketinga u marini Olive Island Marina.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.