Humanitarna malonogometna utakmica
Piše: Branko Tabak / 057info.hr | Objavljeno 13.3.2008 u 13:15.
ZDNews.hr

Foto: 057info.hr


ZADAR - Lions club Zadar i Rotary club Zadar organiziraju u subotu, 15. ožujka u dvorani Mocire, s početkom u 12 sati, humanitarnu utakmicu u malom nogometu.

Prihod s utakmice te sredstva što će ih osigurati svaki od ovih klubova, namijenjen je akciji "Ljepši Uskrs svima" kojom je ove godine obuhvaćeno 17 najpotrebitijih zadarskih obitelji s ukupno 66 djece.

Kako bi ljepše dočekale i provele Uskrs, uoči tog blagdana, uručit će im se skromni novčani te darovi u hrani i kućnim potrepštinama prikupljeni od nekih tvrtki i trgovina.

Cijela se akcija, kao i lani, provodi u suradnji s gradskim odjelom za socijalnu skrb i zadarskim Caritasom. Za utakmicu u Mocirama Lions club je prijavio ekipu u sastavu:

Mario Pešut, Božidar Kalmeta, Zdravko Livaković, Davor Pekota, Mladen Mavar, Zdravko Jerak, Željko Zubčić, Ivan Galović, Dario Jurin, Božidar Longin, Augustin Sudinja i Marin Zekanović te trener Viktor Štetić.

U ekipi Rotary cluba su:
Branislav Brkić, Svetko Perković, Rikardo Perković, Nenad Santini, Ivica Vidov, Igor Vulić, Lenko Garbin, Albino Jović, Boris Bilić, Mladen Kolega, Olivio Meštrović, Hrvoje Grdović i trener Dino Perović.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.