Ekskluzivno: Charter za Valenciju 3390kn
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 12.3.2008 u 9:50.
ZDNews.hr

Foto: greenwood-aviation.com


Upravo smo dobili ekskluzivnu informaciju iz Košarkaškog kluba Zadar o u suradnji sa agencijom Terra Travel, koja organizira charter putovanje za uzvratnu utakmicu 1/8 finala između KK Zadar i Pamese.

Evo što nam je kazao sportski direktor KK Zadar i kolumnist Zadarsporta Giuseppe Giergia:

- "Odsjedamo u hotelu sa pet zvjezdica, a svi ljudi iz uprave idu na put u Valenciju te su prijavljeni za putovanje, dakle svih 25 članova KK Zadar bit će tamo, a cijena po osobi koja se samostalno prijavi za put je 3390 kuna.

Iz Zemunika se poljeće 18. ožujka u 8 sati ujutro, a do Valencije idemo direktnim letom, znaći relacija Zemunik - Valencija. Pošto se utakmica igra u 17 sati, povratak iz Valencije je u 23 sata kada krećemo direktnim letom prema Zadru."


Fešta u Valenciji!

Također valja naglasiti kako se 18. i 19. ožujka u Valenciji održava velika fešta u kojoj se slavi lik i djelo Svetog Josipa. Naime, tradicionalna internacionalna fešta već se dugi niz godina održava te je postala jednim od mnogobrojnih simboloa Valencije.


Program putovanja možete preuzeti ovdje:

Aranžman / Charter / Valencia / BC Pamesa - BC Zadar

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.