Rukometašice Zadra upisale drugu pobjedu
Piše: Paulo Sarić | Objavljeno 9.3.2008 u 22:20.
ZDNews.hr

Foto: M.K.


Nakon prvog ovosezonskog slavlja, u prošlom kolu u Mocirama protiv ekipe Trogir II, rukometašice Zadra su upisale i drugu pobjedu u svladavši u Kaštelima ekipu Kaštela rezultatom 24 - 20.

Mlade Zadranke su dominirale većim djelom susreta, te je konačni rezultat samo realna slika stanja na terenu. Očito je da Zadranke hvataju formu u pravo vrijeme, jer su ovom pobjedom protiv direktnog konkurenta za ostanak u ligi pobjegle sa dna i sa pet bodova zauzimaju pretposljednje mjesto ispred ekipe Kaštela.

Kako iz lige ispada samo posljednje plasirana momčad, sve je izglednije da će se ekipa Zadra i dogodine natjecati u Drugoj rukometnoj ligi Jug.

Najbolji strijelci utakmice bile su Iva Bokanović sa osam golova, te Iva Strelec sa sedam.

Zadrankama slijede dvije utakmice na domaćem terenu. Prva protiv solidne ekipe Metkovića gdje će mlade Zadranke pokušati doći i do treće pobjede u nizu i tako mino dočekati utakmicu protiv vodeće ekipe Dalmatike.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.