Zebiću kazna od 3000 kuna i zabrana obavljanja funkcije četiri utakmice
Piše: Udruga 1.HNL | Objavljeno 7.3.2008 u 20:38.
ZDNews.hr

Dalibor Zebić Foto: Hrvoje Bajlo (Arhiva)


Disciplinski sudac T-Com Prve HNL, Krešimir Vlajčević, kaznio je Dalibora Zebića, zabranom obavljanja funkcije na četiri utakmice i novčanom kaznom u iznosu od 3.000 kuna.

Zebić je na utakmici Varteks-Zadar bio prijavljen kao pomoćni trener Zadra, a sudac Ante Vučemilović odstranio ga je s klupe u 40. minuti utakmice zbog "napucavanja lopte u prekidu igre, napuštanja tehničkog prostora i vrijeđanja suca riječima: j... ti mater sto puta".

Zebiću kazna zabrane obavljanja funkcije obuhvaća i zabranu ulaska u svlačionicu i pristup klupi za pričuvne igrače, a počinje teći danom konačnosti odluke što znači osam dana od prijema pa će moći na klupu još na utakmici Zadar-Rijeka.

Disciplinski sudac prihvatio je i prijavu NK Inter-Zaprešić protiv Krunoslav Jurčića, trenera Slaven Belupo, zbog nekorektnih i nesportskih izjava i stvaranje psihološkog pritiska na suca Igora Pristovnika uoči utakmice Slaven Belupo-Inter Zaprešić.

Protiv Jurčića pokrenut je disciplinski postupak i zatraženo očitovanje u roku od 48 sati po navodima iz prijave i objavljenim izjavama u dnevnom tisku.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.