Stjepan Božić priprema se za meč protiv Selinija
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 7.3.2008 u 17:57.
ZDNews.hr


Prije nepune dvije godine, Stjepan Božić u Jazinama je osvojio pojas svjetskog prvaka i to protiv tada jakog Argentinca Cezara Vasqueza, pa niti ne čudi Božićev povratak u Zadar.

Stjepan Božić, zajedno sa svojim bratom i kolegama iz Boksačkog kluba Zadar svakodnevno trenira te tako pokušava 'nabiti' kondiciju prije važnog meča koji će se održati 29. ožujka u dvorani Jazine. Božić će pokušati obraniti titulu svjetskog prvaka po WBA-u, u supersrednjoj kategoriji protiv Belgijanca Djamala Selinija.

"Protivnika sam gledao početkom 12. mjeseca u Beogradu. Vrlo nezgodan, vrlo ratoboran borac koji nema respekta. Možete biti najbolji na svijetu, ali nema respekta. Ide na vas, napada..." - dodao je Božić

Poslušajte audio snimku sa press konferencije:



Audio: Valentino Matešić / Novi Radio

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.