Zadranke 'razmontirane' u Gospiću: ŽKK Gospić CO - ŽKK Zadar 107:53
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 5.3.2008 u 23:49.
ZDNews.hr

Foto: Hrvoje Bajlo (Arhiva)


Iza nas je drugo kolo A1 Powerade ženske košarkaške lige za prvaka u kojem su košarkašice Zadara vrlo neugodno izgubile od ekipe Gospić CO sa nevjerojatnih 54 koša razlike (107:53).

Da uistinu nemaju što raditi protiv profesionalki iz Gospića, Zadranke su pokazale već u prvoj četvrtini kada su Gospićanke postigle 31 koš, a Zadranke, pokazat će se kasnije, najmanje u sve četiri četvrtine - samo 14 koševa.

Evo što nam je kazala trenerica ŽKK Zadar Marija Mazija

Marija Mazija - "Mislim da je ovaj rezultat realno stanje nas i njih. To je ekipa koja ima osam ili devet strankinja, igraju vrlo brzu i atraktivnu košarku. Obrambeno su bili dodatno motivirani, očito nakon poraza od Šibenika.

Mi nismo uspjeli u doslovno ničemu parirati. Ni u skoku, ni u napadu ni u obrani gdje mislim da smo odigrali posebno loše. Treba biti realan i kazati kako mi uistinu nemožemo bolje protiv ovakvih ekipa.

Neke stvari koje smo se dogovorili prije utakmice nismo uspjeli realizirati, ali stvarno kažem - iznimno je teško igrati kad se protiv tebe cijelo vrijeme izmjenjuju dvije profesionalne petorke.

To su dosta iskusne i čvrste cure, večinom strankinje i stvarno mislim da im nismo danas mogli parirati u ničemu. Marija Vrsaljko je nešto pokazala, zabila je 21 koš, ali isto tako obrambeno je zakazala i mislim da nitko nije mogao puno bolje napraviti od onoga što smo pokušali."


Kod ekipe Gospića, najbolje se snašla Pinto koja je postigla 22 koša dok je kod Zadra standardno najbolja bila Marija Vrsaljko sa ubaćenim 21 košem.

ŽKK Gospić CO - ŽKK Zadar 107:53 (31:14, 27:15, 30:17, 19:17)

Gospić CO: Stilinović, Pinto 22, Maloča 12, Yolovska 8, Tabak 10, Enghusen 10, Luketić 12, Mazić 13, Salopek 7, Mandir 7, Raguž 6.

Zadar: M.Vrsaljko 21, A.Vrsaljko 13, Erlsan 6, Perica 4, I. Grbas 4, Nikpalj 3, Vidaković 2, Popović, Ledenko, A.Grbas, Štrmelj, Krstić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.