Kristijan Magaš za Zadarsport: "Utakmica nije otkazana, idemo u Novi Sad"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 5.3.2008 u 19:24.
ZDNews.hr

Kristijan Magaš - predsjednik KK Zadar Foto: Hrvoje Bajlo


Tragom vijesti portala 057info kako je ministarstvo vanjskih poslova dalo preporuku KK Zadar da ne putuje u Novi Sad, od predsjednika KK Zadar Kristijana Magaša smo doznali kako se unatoč preporuci ministarstva da se na put ne ide, KK Zadar zajedno sa svim igračima ipak odlučio da idu u Novi Sad te kako nema nikakve šanse da se utakmica odgodi. Magaš je također naglasio kako su svi (uprava i igrači) spremni za put u Novi Sad.

Također, novinar Večernjeg lista i Radio Zadra, Goran Šimunov razgovarao je sa direktorom NLB Lige, Josip Bilićem koji je također potvrdio izjavu Magaša kako utakmica nije odgođena te kako će se odigrati u isto vrijeme za kada je i prvobitno bila predviđena.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.