PK Zadar ekipni pobjednik 'B' prvenstva Hrvatske!
Piše: prof. Josipa Nekić | Objavljeno 5.3.2008 u 18:18.
ZDNews.hr


Proteklog vikenda 1. i 2.ožujka u Tuheljskim toplicama održan je kriterijski miting „B“ klubova HPS-a na kojem je izmedju 220 natjecatelja sudjelovalo i 23 plivača i plivačica P.K. „Zadar“.

Prvenstvo države za klubove koji nemaju uvjete za rad preko zime se održavalo u tri kategorije: općoj (seniori i juniori), kadetskoj te kategoriji početnika gdje su naši plivači odnijeli pobjedu u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Riječ je o dvostrukoj pobjedi jer je i opći i kadetski postav kluba uspio odnijeti pehare u Zadar,čemu su pridonijeli Karlo Vukić, senior, Josip Rončević, Ozren Amanović, Ivan-Antonio Bruno, Robert Šarić, Lovre Stanišić, Hana Rimanić, Ana Marija Vidović, Stella Rončević, Rebeka Škulić, Karla Lisica,juniori, zatim Marin Stipić, Matko Donadić, Niko Jurlina, Domagoj Ušljebrka, Toni Mišković, Mate Bašić; Andrea Čanković, Ira Jovančević, Nikolina Pezelj, Ivanica Župan, Lara Zelić, kadeti, te Hana Zelić,početnica P.K. „Zadar“.

Uz pratnju predsjednika Slavka Grdovića te vodstva trenera Josipe Nekić i Željka Olujića veseli pobjednici ponijeli su kući i pehare za najvrijednije rezultate.

Ovu hvale vrijednu nagradu zasluzili su Marin Stipić (50m slobodno 29:46), Matko Donadić (50m slobodno 30:60), Anamarija Vidović (50m prsno 38:45), Andrea Čanković (200 m slobodno 3:20.14) i Ira Jovančević (50m slobodno 33:12) koji su prema trenerici Josipi Nekić svojim trudom i zalaganjem kroz čitavu sezonu na ovom natjecanju potvrdili svoje sposobnosti.

Valja istaknuti i ostale plivače koji su u pojedinačnim utrkama donijeli preko 500 bodova po tablicama HPS-a (Karlo Vukić u disciplinama 50 i 100m slobodno, Ozren Amanović i Josip Rončević u 50m slobodno, Rebeka Škulić u 50m slobodno, Anamarija Vidović i Stella Rončević u 50m prsno), što je odličan uspjeh.

Osim pobjedom i plivačima koji su se najviše puta popeli na postolje jako sam zadovoljna i plivačima koji su napravili izuzetan napredak rezultata (Ivan-Antonio Bruno, Lovre Stanišić, Hana Rimanić i Nikolina Pezelj).

Najveći konkurenti bili su nam plivači iz Korčule, Đakova, Varaždina i Virovitice. Odnijeti punu pobjedu između ostalih 12 klubova koji rade u jednakim „neuvjetima“ nije mala stvar, tako da nam ovo natjecanje, koliko god težimo približavanju „A“ klasi, itekako puni jedra.

Nadamo se da ćemo kontinuiranim radom u zimskom plivalištu koje nam je pred vratima to i zavrijediti.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.