Juniori Zadra vrlo dobri na turniru u Umagu
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.3.2008 u 21:38.
ZDNews.hr

Foto: Hrvoje Bajlo (Arhiva)


UMAG/ZADAR - U kupu pobjednika svih pet Hrvatskih regija , održanom u Umagu, jedini bolji od Zadra bili su juniori Dinama. Veliki je ovo uspjeh za sve momke koji su nastupili i tako bili najveće iznenađenje turnira, baš kao i njihova starija 'braća' - seniori 1.HNL.

Razgovarali smo sa trenerom juniora Zadra, prof. Josipom Miočićem koji nam je kazao kako su svi u klubu iznimno zadovoljni rezultatima koje je pružila nova generacija mladih i talentiranih zadarskih nogometaša.

Josip Miočić - trener juniora NK Zadar- "I prije odlaska na ovaj turnir znali smo da imamo dobre igrače spremne za dobar podvig, pa tako niti ne začuđuje odličan plasman i zasluženo osvojeno drugo mjesto na turniru.

Također moram naglasiti kako smo mi jedina momčad koja je na turniru dobila Dinamo, a statistika je također na našoj strani jer juniori Dinama do sad još nisu uspjeli dobiti naše momke na što smo također vrlo ponosni.

Zadar je također jedina neporažena momčad na turniru. Što se tiće samog turnira, nekolicina igrača se dosta dobro nametnula i mislim da imaju dobru šansu da izbore za kvalitetan status i poziv u juniorskoj reprezentaciji Hrvatske."


Tablica turnira:

- NK Dinamo - 9 bodova
- NK Zadar - 8 bodova
- NK Osijek - 7 bodova
- NK Jadran Poreć - 4 boda
- NK Međimurje - 0 bodova


N turniru su nastupili sljedeći igrači:

Antonio Ježina
Šime Maruna
Šime Gregov
Jerko Prtenjača
Mario Kruneš
Jure Jerbić
Antonio Tičak
Filip Ozobić
Josip Čačić
Marko Rašo
Ante Kero
Josip Pedišić
Hrvoje Lerga
Ivan Ćuković
Antonio Perica
Mate Buljat
Ante Miletić
Luka Birkić


Bravo momci!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.