Zimsko bacačko Prvenstvo Hrvatske u atletici za seniorke i seniore
Piše: Ivan Šola | Objavljeno 4.3.2008 u 14:27.
ZDNews.hr

Stipe Žunić brončani u bacanju koplja Foto: 057info.hr


ZADAR- U subotu je u Splitu, na atletskim terenima Parka mladeži, a u organizaciji Ak Ask-split, održano zimsko pojedinačno bacačko prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke.

Na prvenstvu je nastupilo i osam članova Ašk-a Zadar. Zadarski atletičari su osvojili jednu brončanu medalju i tri četvrta mjesta, uz nekoliko novih osobnih i klupskih rekorda.

Nastupivši prvi puta u bacanju koplja(800 gr) među seniorima član Ašk-a Zadar Stipe Žunić je osvojio treće mjesto i brončanu medalju hitnuvši koplje do 68,38 m, čime je za više od tri metra postigao svoj novi osobni i klupski rekord.

A ovim rezultatom je ujedno ispunio i normu (66 m) za nastup na pojedinačnom prvenstvu svijeta za starije juniore i juniorke u Poljskoj.

U bacanju koplja nastupio je i Luka Miolović osvojivši sedmo mjersto s rezultatom 44,89 m, te je i on za više od tri metra postigao svoj novi osobni rekord.

U bacanju koplja(600 gr) u konkurenciji seniorki Andriana Vunić je osvojila četvrto mjesto s rezultatom od 38,58 m, te je tako za više od tri metra postigla svoj novi osobni rekord.

Dva četvrta mjesta je osvojila i Anastazia Kalac u bacanju
kugle(4kg)(9,76 m), te u bacanju diska(1kg)(30,81 m).

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.