Glatki poraz odbojkaša, odbojkašice ponovno izgubile u 5.setu
Piše: Roman Morović | Objavljeno 3.3.2008 u 12:34.
ZDNews.hr

Odbojkaši Zadra sada imaju omjer 6-6, a u idućem kolu očekuje ih veliki derbi protiv Bibinja


Nakon prošlotjedne domaće pobjede 3-0 protiv zagrebačke Croatie odbojkaši Zadra u subotu su u 15. kolu Prve B HOL poraženi na gostovanju u Slavonskom Brodu, također sa glatkih 3-0.

Brođani su odlično otvorili susret i dobili prvi set sa 25-18. Tek nešto veći otpor Zadrani su pružili u drugom setu kojeg su izgubili sa 25-22, dok u je u posljednjem trećem setu sve riješeno vrlo brzo u korist domaćina, 25-16.

Ovo je šesti ovosezonski poraza zadarskih odbojkaša uz isto toliko pobjeda. Iduće subote na Višnjiku se igra županijski derbi Zadar – Goran Bibinje.

Nakon što su prošloga tjedna u Dubrovniku poražene od domaće ekipe 15-13 u petom setu, odbojkašice Zadra u 15. su kolu Prve B HOL doživjele novi dramatičan poraz u pet setova. Ekipa Splita 1700 na kraju je slavila sa 3-2.

Kao i prije tjedan dana Zadranke su imale prednost 2-1 u setovima, no u četvrtom setu dolazi do velikog pada u igri. Slično kao i u Dubrovniku (25-15) Zadranke su i protiv Splita vrlo uvjerljivo izgubile četvrti set, 14-25. U dramatičnoj završnici petoga seta gošće su slavile sa 14-16.

U idućem kolu Zadranke gostuju u Rovinju.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.