EKSKLUZIVNO: TV VOX dobila prava na prenošenje utakmica iz Jazina!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 29.2.2008 u 22:28.
ZDNews.hr

Logotip Televizije VOX Logo: Voxtv.hr


Povijesni trenutak za Televiziju VOX! Nakon nepune godine dana djelovanja, TV VOX će od sutra prenositi utakmice KK Zadar iz Jazina, a glavni komentator utakmica bit će Igor Jelenić Toto i Giussepe Pino Giergia u ulozi sukomentatora.

Uredništvo portala Zadarsport jutros je prvo dobilo ekskluzivnu vijest iz KK Zadar. Naime, pomoćnik direktora, Željko Birkić nam je potvrdio kako će se sve sljedeće utakmice iz Jazina prenositi upravo preko TV VOX, a voditi će ih Igor Jelenić Toto, a kao sukomentator tu će biti i proslavljeni zadarski košarkaš, sportski direktor KK Zadar i kolumnist Zadarsporta Giuesppe Pino Giergia.

Razgovarali sa voditeljem TV VOX Igorom Jelinićem Totom koji nam je kazao kako je iznimno sretan radi velikog uspjeha TV VOX.

- "Evo od sutra poćinje TV prijenos utakmica KK Zadar iz Jazina i svi smo iznimno sretni i uzbuđeni radi toga. Ja se nadam da će sve biti u redu i da će gledatelji biti zadovoljni." - kazao nam je Toto.

Puno sreće Televiziji VOX!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.