Aco: "Šteta što Panionios nije prošao dalje."
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.2.2008 u 19:54.
ZDNews.hr

Htio je Panionios a dobio je Pamesu... - Aco Petrović Foto: Zadarsport (Arhiva)


Nakon prolaza dalje i vrlo dobre igre protiv Azovmaša, Zadrani su jućer doznali svoje nove protivnike za utakmicu 1/16 finala ULEB Cup-a. Kao što znamo, Pamesa je u drugoj utakmici 'pojela' Panionios sa 21 koš razlike (82-61) te tako rezervirala sljedeće dvije utakmici u Uleb Cup-u protiv Zadra. Razgovarali smo sa trenerom KK Zadar Acom Petrovićem koji nam je kazao kako bi ipak bio sretniji da je Panionios prošao dalje...

"Čini mi se kako bi nam Panionios bio bolji i kvalitetniji protivnik bez dileme jer ipak je velika razlika u kvaliteti na strani Pamese.

Ovog trenutka nam je otežavajuća okolnost to što ćemo ipak drugu utakmicu igrati u Valenciji što automatski znači da ćemo u Zadru prvu utakmicu morati odigrati bitno drugačije nego što smo igrali svih ovih šest utakmica do sada u Uleb Cup-u.

Sigurno je kako ćemo igrati sa puno više rizika, sa puno više riskantnih šuteva jer smatram da minimalna pobjeda u Jazinama nam ne donosi apsolutno nikakvu prednost. Mislim da moramo ostvariti minimalno dvocifrenu prednost ako želimo barem malo sigurnije ući u drugu utakmicu."


Bilo bi bolje da igramo u gostima prvu utakmicu...

"U svakom slučaju mi bi se kud i kamo ugodnije osjećali da igramo tu drugu utakmicu u Zadru jer je isto tako činjenica da prvih četrdeset minuta ne odlučuje o pobjedniku te su tako tih drugih četrdeset minuta u krajnjoj liniji ipak psihološki važniji i mislim da je Pamesa u debeloj prednosti samo zbog toga što 'revanš' igraju doma." - kazao nam je Aco.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.