Aco Petrović: "Bit će to još jedna iznimno teška utakmica."
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 26.2.2008 u 13:21.
ZDNews.hr

Foto: Zadar Sport (Arhiva)


Na press konferenciji održanoj u ponedjeljak, trener KK Zadar, Aleksandar Petrović ipak se na nekoliko trenutaka osvrnuo na subotnji poraz Zadra protiv Geoplin Slovana. "Bilo je više nego vidljivo da sa energijom nismo 'unutra' i očigledno je da igrači razmišljaju o onome što slijedi u utorak, tako da ni igrom niti koncentracijom nismo bili u toj utakmici." kazao je Aco


"Azovmaške misli i poraz protiv Geoplina..."


Nakon završenog izlaganja o porazu protiv Geoplin Slovana, Aco se vration na današnju utakmicu protiv Azovmaša. "Nadam se da ćemo imati dovoljno energije i mentalne koncentracije. To je bitka koja će biti duga, koja neće biti nimalo lagana i gdje će trebati imati dovoljno strpljenja."


"Očekujem koncentraciju i zalaganje svih 40 minuta..."


I za kraj, Aco se osvrnuo na jućerašnji upit jednog novinara o navijačima i Tornadu.


"Logično je da se igrač malo opusti. Moramo imati malo kredita u publici i u gradu..."


Utakmica je na rasporedu u 19 sati u Jazinama. Zadrani, ukoliko žele prolaz među 16 najboljih, moraju ostvariti pobjedu veću od dva razlike.

Audio: Goran Šimunov

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.