Prvenstvo Hrvatske u atletici: Odlični Zadrani osvojili čak 6 medalja!
Piše: Ivan Šola | Objavljeno 25.2.2008 u 21:44.
ZDNews.hr


Članovi Ašk-a Zadar nastavili su sjajan niz uspijeha na dvoranskim prvenstvima Hrvatske. Nastupivši u subotu na seniorskom dvoranskom prvenstvu Zadrani osvojili tri seniorske medalje dvije srebrene i jednu brončanu.

Zadar - Subotnje deveto pojedinačno dvoransko prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke, koje je održano u dvorani pokraj Bočarskog doma na Prisavlju, okupilo je preko devedeset atletičara i atletičarki iz 12 atletskih klubova.

Članovi Ašk-a Zadar, nastavili su sjajan niz uspijeha na dvoranskim prvenstvima Hrvatske. Nastupivši u subotu na seniorskom dvoranskom prvenstvu Zadrani osvojili tri seniorske medalje; dvije srebrene i jednu bronćanu U Skoku uvis Matea Baričević je osvojila drugo mjesto i srebrenu medalju preskočivši u drugom pokušaju 169 cm.

Prvo mjesto je osvojila s istom visinom članica Ak Zagreb-Ulix, Ana Šimić koja je visinu od 169 cm preskočila u prvom pokušaju. Zadovovoljna sam s osvojenim drugim mjestom, rekla je Matea Baričević. "Ovo je moja prva atletska seniorska medalja do sada. Žao mi je što nisam uspijela preskočiti višu visinu. Na 172 cm u prvom pokušaju sam izvela sjajan skok dignula sam se sigurno na visinu preko 177 cm, ali na žalost samo sam malo petom dodirnula letvicu koja je pala. Ali sada sam sigurna da do kraja sezone mogu preskoćiti više od 175 cm."

Na 60 m prepone Magdalena Bokanović je osvojila drugo mjesto i srebrenu medalju s rezultatom od 9,24 sek, treće mjesto i srebrenu medalju je osvojila Kristina Batur istrčavši vrijeme od 9,27 sek.

Na 60 m Antonio Grdić je osvojio 11. mj. s rezultatom 7,39 sek. dok je u troskoku Marin Zrilić osvojio četvrto mjesto s rezultatom od 13,79 m.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.