Marin Tomasov: "Najvažnije je uvijek dati sve od sebe"
Piše: Roman Morović i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 22.2.2008 u 16:37.
ZDNews.hr

Samo moram nastaviti igrati kao do sada i dati sve od sebe - Marin Tomasov


Zadar je poznat kao klub sa najviše domicilnih igrača u prvoj momčadi. Čelni ljudi kluba često ističu kako su vrlo ponosni na rad omladinske škole koja svake godine iznjedri nekoliko vrlo dobrih igrača, a dokaz tome su i brojni juniori koji se svake godine priključuju seniorskoj ekipi.

Jedan od najvećih zadarskih dragulja je i mladi veznjak Marin Tomasov. Već je početkom sezone bilo jasno kako ovo može biti godina njegove potpune afirmacije, a sjajnom igrom na dvoranskom prvenstvu privukao je pozornos kompletne hrvatske nogometne javnosti.

Zanimanje za njega već su pokazali neki veći klubovi, no Tomasov se time još uvijek ne zamara. Pripreme sa Zadrom su prošle dobro i sada je najvažnije dobro krenuti u nastavak prvenstva:

"Najvažnije je bilo da smo svi zdravi i da nema ozbiljnijih ozljeda. Samo su Balašković, Bilaver i sada Župan imali određene probleme, no sigurno će se i oni brzo vratiti.

Pripreme su jako dobro prošle i što se tiče utakmica i svega ostaloga i mislim da smo spremni za ovu sutrašnji susret sa Slaven Belupom."

Ozljeda Dragana Župana nemalo je poremetila koncepciju igre, a upravo je osovina Župan-Surać-Tomasov do sada bila glavni pokretač svih akcija Zadra.

"Zbog neigranja Župana će sigurno doći do promjena u formaciji, najvjerojatnije ćemo zaigrati sa dvije špice (Mitrović, Terkeš) ali siguran sam da možemo dobro odigrati i doći do bodova.

Meni osobno više odgovara igra s jednim napadačem ali sutra ćemo se sigurno prilagoditi situaciji i neće biti problema."

Nakon dvoranskog prvenstva u javnosti se mnogo hvalilo igru Tomasova, a u nastavku prvenstva od njega se očekuje i korak više.

"To kod mene ništa ne mijenja. Samo moram nastaviti igrati kao i do sada, dati sve od sebe i neće biti nikakvih problema."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.