Giergia iz Ukrajine za Zadarsport: "Zadar može i mora dalje"
Piše: Hrvoje Bajlo i Roman Morović | Objavljeno 19.2.2008 u 23:53.
ZDNews.hr

Giuseppe Giergia - direktor KK Zadar Foto: Zadar Sport (Arhiva)


Nakon odlične zadarske igre i poraza od samo dva razlike u prvoj utakmici drugog kruga Uleb kupa od ukrajinskog Azovmash Mariupola razgovarali smo sa direktorom KK Zadar Giuseppeom Giergiom.

Giergia nam je u ekskluzivnom razgovoru iz Ukrajine kazao sljedeće:

"Ova utakmica može se nazvati utakmicom sa dva lica. Prvo poluvrijeme smo odigrali katastrofalno loše gdje smo zabili samo 30 koševa. Loše se igralo i u napadu ali u obrani.

Drugo poluvrijeme smo odigrali puno bolje i postigli 50 koševa, znači 20 više nego u prvom dijelu što pokazuje i tijesan rezultat.

Po onome što sam ja vidio, naš najbolji igrač bio je Stallworth. Poslije njega istakli su se odlični Brewer, Jure Lalić i Juby Johnson.

Još jednom napominjem kako nas u utorak očekuje jedna vrlo teška i borbena utakmica dvije izjednačene momčadi i ja se nadam da ćemo dobiti sa više od dva koša razlike i osigurati prolaz dalje.

Bitno je odigrati svih 40 minuta dobro u kontinuitetu, a ne da nam se dogodi puno velikih "crnih rupa" kao protiv FMP-a. Ukoliko ne bude tolikih oscilacija i padova, mislim da je realno za kazati kako Zadar može i mora dalje u ULEB Cupu."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.