Završena državna regionalna prvenstva Dalmacije za juniore i kadete PK Zadar
Piše: Josipa Nekić, prof. | Objavljeno 19.2.2008 u 16:55.
ZDNews.hr

Juniori PK Zadar Foto: PK Zadar


Protekla dva vikenda u Šibeniku i Splitu odvijala su se natjecanja u plivanju za sve klubove na području Dalmacije. Tako je P.K. „Zadar“ konkurirao sa još 11 klubova, u kojima i 3 kluba koja nemaju uvjete rada preko zime.

Prvenstvo Dalmacije za kategoriju mlađih juniora, juniora i seniora odvijalo se u Šibeniku 09. i 10. 02. gdje je prisustvovalo 16 plivača i plivačica „Zadra“.

Najznačajnije uspjehe postigle su Maja Štbac i Ana Marija Vidović. Maja je u općoj konkurenciji, u utrci 50m prsno odnijela srebro, dok je Ana Marija u kategoriji mlađih juniora ostvarila 5.mjesto na 100m prsno.

Ovim rezultatom (1:23.45) Ana Marija je potvrdila svoj nastup na državnom prvenstvu koje je čeka 22.02. u Sisku.

Protekli vikend u Splitu, 16. i 17.02. održano je isto natjecanje za kategoriju kadeta. 17 mladih plivača borilo se opet u jakoj konkurenciji, dakle svaki rezultat i vrijeme koje smo uspjeli popraviti bio je uspjeh s obzirom da su plivači nakon zimskih priprema prije mjesec dana ostali samo na suhim treninzima, kaže trenerica Josipa Nekić.

Nakon nastupa Ane Marije u ovom vikendu, za 2 tjedna plivače čeka zimsko „B“ prvenstvo Hrvatske u Tuheljskim toplicama, te krajem ožujka regionalno prvenstvo Dalmacije za najmlađe plivače, početnike „A“ kategorije.


Kadeti PK Zadar

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.