Tin je nezaustavljiv
Piše: Roman Morović | Objavljeno 18.2.2008 u 15:21.
ZDNews.hr

Detalj s utakmice Tin-Potpićan 7-1 Foto: Hrvoje Bajlo


U 14. kolu Prve županijske malonogometne lige proplasirani "Tin" u školskoj dvorani u Bibinjama porazio je momčad "Tornado Commerce" rezultatom 5-2.

Pogotke za "Tin" postigli su Gospić, Klanac i Burčul, te dva autogola igrača "Tornado Commerca". Ovom pobjedom igrači Tihe Kneževića zadržali su prvu poziciju na tablici 1.ŽMNL sa 37 bodova.

Uz to, "Tin" je i momčad koja prezentira najljepši i najatraktivniji nogomet, a u 13 utakmica postigli su čak 72 pogotka. Jedini ozbiljni konkurent za prvu poziciju je Klaustra koja za sada ima 11 pobjeda i 2 poraza.

"Tin" je u dosadašnjem dijelu prvenstva slavio 12 puta uz jedan remi, a ima i utakmicu manje. Susret "Tina" i "Svetog Ante" odgođen je zbog nastupa "Tina" na turniru u Karlovcu kojeg su je i osvojio pobijedivši u finalu ponajbolju hrvatsku momčad Gospića.

Osim što izvrsno guraju u županijskoj malonogometnoj ligi, igrači Tina gotovo su napravili pravu senzaciju i u Hrvatskom Kupu. Naime, nakon visokog poraza na gostovanju u Istri od prvoligaša Potpićana 10-2, Tin je prošlog tjedna u Mocirama umalo preokrenuo rezultat u svoju korist.

Ipak, visoka pobjeda 7-1 nije bila dovoljna, te se Tin uz pljesak dobro popunjene dvorane u Mocirama oprostio od daljnjega natjecanja.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.