U Zagrebu održano dvoransko prvenstvo Hrvatske za starije juniorke i juniore
Piše: Ivan Šola | Objavljeno 17.2.2008 u 20:08.
ZDNews.hr

Foto: 057info.hr


Devet članova Ašk-Zadar nastupilo je ove subote na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u dvorani za starije juniore i juniorke.

Zadarski atletičari su ponovno imali veoma zapažen nastup osvojivši čak sedam medalja, od čega 1 zlatnu, 4 srebrene, 2 brončane te nekoliko novih osobnih i klupskih rekorda.

Na 60 m prepone dvostruka pobjeda Zadranki. Prvo mjesto , zlatnu medalju i naslov državne prvakinje osvojila je Magdalena Bokanović s rezultatom od 9,23 sek što je njen novi osobni rekord.


Izvrsno drugo mjesto i srebrenu medalju osvojila je Kristina Batur istrčavši vrijeme od 9,24 sek, što je i njoj novi osobni rekord.

Na 60 m Magdalena Bokanović je osvojila 3. mjesto s rezultatom od 8,11 sek.

U skoku udalj Matea Baričević je osvojila drugo mjesto i srebrenu medalju s najboljim skokom od 5,66 m. Ines Ikić
je također nastupila u skoku udalj i osvojila zapaženo 5. mjesto s rezultatom od 5,35 m.

U skoku uvis Matea Baričević je osvojila izvrsno drugo mjesto s rezultatom od 173 cm, čime je za točno 1. cm postigla svoj novi osobni i novi klupski rekord.

Na 60 m Antonio Grdić je osvojio treće mjesto i brončanu medalju s rezultatom od 7,30 sek.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.