Priopćenje KK Zadar: "Jamčimo svim gostujućim momčadima regularne uvjete u dvorani."
Piše: Predsjednik Upravnog odbora Košarkaškog kluba Zadar mr. sc. Kristijan Magaš | Objavljeno 15.2.2008 u 14:39.
ZDNews.hr

mr. sc. Kristijan Magaš


Košarkaški klub Zadar ponovno se, ni kriv ni dužan, našao u poziciji priopćenjem braniti desetljećima stvarani imidž otvorene košarkaške destinacije u kojoj su dobrodošli svi oni kojima je košarka posao, ljubav i životni motiv.

Nakon iskrivljene slike događanja na utakmici NLB lige Zadar - Partizan, repovi završnice Kupa Krešimira Ćosića u kojoj je, držimo, naš klub oštećen, još su jednom prst krivnje uprle u smjeru Jazina.

Nesmotrene izjave i komentari izgovoreni i napisani vrućih glava stvorile su lažnu sliku nesigurnosti održavanja košarkaških predstava „visokog rizika“ u našoj dvorani. Košarkaški klub Zadar je spreman ugostiti bilo koji klub u bilo kojem trenutku i pri tome jamčiti apsolutnu sigurnost kako svim sudionicima jedne košarkaške predstave (igračima, stručnom vodstvu, sucima i ostalim službenim osobama), tako i službenoj pratnji gostujućih momčadi i novinarima koji prate njihov rad, te svim gledateljima.

U tom smislu Košarkaški klub Zadar jamči svim gostujućim momčadima ugodan boravak u Zadru i potpuno regularne uvjete u dvorani, što je i svih prethodnih godina bio slučaj. Navijače pozivamo da korektnim navijanjem daju podršku svom klubu, ne bili nam olakšali situaciju u trenutcima kada se košarkaškoj javnosti uporno nameće slika Zadra kao nesigurnog košarkaškog odredišta.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.