Iznenađenje u kupu: Juniorke ŽKK Zadar - ŽKK Požega 61-66
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 15.2.2008 u 8:16.
ZDNews.hr

(Arhiva, Iva Grbas, seniorke) Foto: Hrvoje Bajlo


Jućer su košarkašice ŽKK Zadar (juniorke) pod vodstvome trenerice Marije Mazije upisali pobjedu u kupu Ružice Meglaj Rimac. Košarkašice Zadra bile su bolje od domaće ekipe.

ŽKK Zadar - ŽKK Požega 61-66
(19-7, 17-11, 18-19, 7-29)

Kod Zadra, najefikasnije su bile Popović sa 17 te Krstić sa 16 postignutih koševa.

Komentar trenerice ŽKK Zadar, Marije Mazije:

" - Super utakmica, za svaku pohvalu. Cure su otišle odigrati zamjenski, umjesto seniorki i moram reći kako nismo očekivale pobjedu ali eto, desilo se pa idemo dalje u kupu! Moram čestitati svim curama na dobrom trudu i zalaganju.

U prvom poluvremenu smo imali dosta prilika pa tako nismo uspjeli zabiti sve koševe gdje nam se stvarala prilika, ali svejedno, pobjeda je pobjeda. U završnici smo imali više hrabrosti i strpljenja i to je rezultiralo neočekivanoj pobjedom.

Jedno je sigurno, a to je da će sljedeću utakmicu kupa ipak odigrati seniorke. Protivnika ćemo doznati danas (u petak) pa ćemo se pripremiti i za tu utakmicu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.