Audio: Aco - "U pitanju je scenarij koji je dogovoren prije završnice kupa"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.2.2008 u 13:16.
ZDNews.hr

Aleksandar Petrović - Aco na press konferenciji nakon utakmice Zagreb - Zadar. Foto: Index.hr


Nakon Zagrebove spektakularne pobjede nad Zadrom i očitom krađom sudaca u polufinalnoj utakmici kupa Krešimira Ćosića, na očigled cjelokupne javnosti jučer je KK Zadar još jednom pokraden i to doslovno - sa novčanom kaznom od 29.500 kuna kazne.

Zadar Sport je jućer ekskluzivno prenio izjavu direktora KK Zadar Giuseepea Giergie koji je osudio krađu i lopovluk hrvatskih sudaca. Danas smo uspjeli doći i do Ace Petrovića, trenera KK Zadar koji je u cijeloj situaciji prošao najgore od svih.

Osim što je dobio najveću novčanu kaznu, Aco nam je kazao kako je 'maksimalno frustriran' odnosom sudaca prema njemu te kako je uvjeren da je završnica kupa odavno inscenirana... daleko od očiju javnosti.

Opširnije poslušajte u audio prilogu:


Trener NK Zadar - Aco Petrović

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.