Zadar kažnjen sa 30 tisuća kuna, Pino Giergia: "Kradu nas i pljačkaju"
Piše: ZadarSport | Objavljeno 13.2.2008 u 2:49.
ZDNews.hr

KK Zadar mora platiti ukupno 29500 kuna Foto: Hrvoje Bajlo


Na temelju odigrane utakmice KK Zagreb Croatia osiguranje - KK Zadar, primljenog orginalnog zapisnika i izvješća opunomoćenika, donose se sljedeće odluke:

U skladu s člankom 68. Propozicija natjecanja Kupa Krešimir Ćosić sve što nije predviđeno Propozicijama Kupa regulira se odredbama Propozicija natjecanja A-1 muške lige.

1. Zbog dosuđene tehničke pogreške kažnjava se igrač KK “Zadar” J. Johnson prema Propozicijama natjecanja A-1 muške lige, članak 68. D) 1. sa 1.000,00 kn.

2. Zbog dosuđene tehničke pogreške kažnjava se igrač KK “Zadar” T. Gečevski prema Propozicijama natjecanja, članak 68. D) 1. sa 1.000,00 kn.

3. Zbog dosuđene dvije tehničke pogreške kažnjava se trener KK “Zadar” A. Petrović prema Propozicijama natjecanja, članak 68. D) 1. i članak 68. D) 12. sa 6.000,00 kn.

4. Zbog dosuđene isključujuće pogreške kažnjava se igrač KK “Zadar” T. Gečevski prema Propozicijama natjecanja, članak 68. D) 2. sa 1.500,00 kn.

5. Zbog podnesene prijave kažnjava se igrač KK “Zadar” T. Gečevski prema Propozicijama natjecanja, članak 68. D) 3. sa 5.000,00 kn.

6. Zbog neprimjerenih izjava u medijima prije početka finalnog turnira i nakon utakmice KK “Zagreb Croatia osiguranje” - KK “Zadar”, a koje su nanijele štetu natjecanju i cijeloj košarkaškoj organizaciji kažnjava se trener KK “Zadar” A. Petrović prema Propozicijama natjecanja, članak 68. F) 2. sa 15.000,00 kn.

Povjerenik natjecanja:
Josip Bilić v.r.


Evo kako je cijelu ovu situaciju za Zadarsport komentirao direktor KK Zadar i kolumnist Zadar Sporta Giuseppe Giergia:

"Mislim da ova odluka nije normalna i nije logična. Svi normalni znaju ovo je apsurd. Kradu nas i pljačkaju. Vrlo je opasno za ljude koji se s time igraju. Sudačka orgnazija mora odgovarati za to. Narod kaže da je Zadar pokraden, a još ga kažnjavaju sa 30 000 kuna. To je opasna i eksplozivna situacija.

KK Zadar se ograđuje od incidenata, a odgovorna za incident je sudačka organizija. Opljačkani smo i moramo pljačku platiti 30 000 kuna.

Ograđujemo se od bilo kojeg budućeg incidenta na utakmicama KK Zadar, a iskljucivi krivac
za bilo koji incident biti će sudačka organizacija."
- kazao je Giergia.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.