U Zagrebu održano Dvoransko prvenstvo Hrvatske u atletici za mlađe juniore i juniorke
Piše: Ivan Šola | Objavljeno 11.2.2008 u 22:41.
ZDNews.hr

Foto: 057info.hr


Šest članova AŠK-a Zadar nastupilo je ove subote u Zagrebu na pojedinačnom atletskom dvoranskom prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore i juniorke.

Mladi atletičari iz Zadra postigli su sjajne rezultate osvojivši ukupno šest medalja 2 zlatne, 2 srebrene i 2 brončane, s nizom osobnih rekorda.

Matea Baričević, mlada Zadarska atletičarka članica Ašk-a Zadar osvojila dvostruku titulu prvakinje Hrvatske u dvorani za mlađe juniorke i to u skoku uvis sa odličnim rezultatom od 172 cm , čime je za točno 6 cm postigla svoj novi osobni i klupski rekord, te u skoku udalj sa 5,69 m čime je za čak 41 cm postigla svoj novi osobni rekord.

"Prezadovoljna sam" - rekla je Matea. "U istom danu tri puta sam popravljala osobni i klupski rekord u skoku uvis na visinama od 166 cm, 170 cm i 172 cm."

U troskoku Ines Ikić je osvojila drugo mjesto i srebrenu medalju sa sjajnim skokom od 11,75 m što je njen novi osobni rekord.

U bacanju kugle (4kg) Andrijana Vunić je priredila ugodno iznenađenje osvojivši drugo mjesto i srebrenu medalju s rezultatom od 10,74 m što je njen novi osobni rekord.

U istoj disciplini Anastazija Kalac je osvojila treće mjesto i brončanu medalju s rezultatom od 10.55 m, što je njen novi osobni rekord.

Na 60 m prepone Antonella Bačić je osvojila peto mjesto s rezultatom od 9,45 sek. što je njen novi osobni rekord.

Na 60 m Antonio Grdić u konkurenciji 26 trkača je osvojio zapaženo treće mjesto i brončanu medalju (7.30 sek). U kvalifikacijama Antonio je trčao najbrže i postigao najbolji rezultat od 7,23 sek, što je njegov novi osobni rekord.

Inače najuspiješnija atletičarka prvenstva je Matea Baričević sa 2. zlatne medalje, a među 17. klubova Ašk Zadar se nalazi na izvrsnom drugom mjestu po broju osvojenih medalja.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.