Hrvace - Zadar 1:1, pogodak Mitrovića
Piše: GlasDalmacije.com | Objavljeno 10.2.2008 u 10:35.
ZDNews.hr

Novi remi zadarskih nogometaša Foto: GlasDalmacije


U prijateljskom pripremnom susretu u Hrvacama, domaći trećeligaš i prvoligaš Zadar odigrali su suret bez pobjednika 1:1 piše GlasDalmacije.

Uvjeti za igru nisu bili idealni, jer cijelo vrijeme susreta puhala je jaka bura. Međutim to nije omelo igrače trenera Labrovića i Zebića da pruže dobru igru i zagriju dvjestotinjak gledatelja.

Nakon male dominacije domaćina u prvom poluvremenu, poveli su gosti početkom drugog dijela. Brza zadarska kontra urodila je plodom. Na drugoj vratnici ostao je sam mladi Mitrović i zatresao mrežu vratara Grčića.


Deset minuta prije kraja Hrvace su sasvim zasluženo poravnale rezultat. Odlično je Gabrilo dubinskom loptom pronašao mladog Tedija Suraća, koji se oslobodio Puljića i odlično pogodio suprotni kut zadarskog vratara.

Pored postignutog gola, ovaj nogometaš koji je iz Hajduka došao na posudbu u Hrvace, pokazao se kako je pravo proljetno pojačanje Hrvaca. Na kraju mnogo je zadovoljniji domaći trener Labrović:

"Teški uvjeti za igru i nama i Zadru. Jako sam zadovoljan igrom i zalaganjem svih svojih igrača. Mislim da u niti jednom trenutku nismo bili podređeni u igri. Ovo je sasvim
novi pristup moje ekipe u odnosu na prošlotjedni nastup kada smo poraženi u Otoku."

Zadarski trener Dalibor Zebić kaže kako nije nezadovoljan igrom i zalaganjem svoje ekipe:

"Iako je rezultat 1:1, zadovoljan sam zalaganjem i htijenjem mojih igrača. Znam kako se očekivala dominacija moje ekipe, jer smo prvoligaši.

Međutim moram istaknuti kako su Hrvace zaista vrlo dobra mlada ekipa, u kojoj igra nekoliko zanimljivih igrača. Što se tiče nas, siguran sam da će to biti onaj stari Zadar s početka ovog prvenstva."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.