KK Zagreb CO – KK Zadar - izjave aktera
Piše: Damir Karinja i Marin Bogojević | Objavljeno 10.2.2008 u 1:22.
ZDNews.hr


Kup Krešimira Ćosića: KK Zagreb - KK Zadar 100-96 - IZJAVE AKTERA

JURE LALIĆ: “Utakmica je bila na televiziji i svi su mogli vidjeti kakvo je bilo suđenje prema Zadru. Ništa, izgubili smo utakmicu i okrećemo se novim izazovima.”

JERE MACURA: “Ne bih želio komentirati suđenje. Svi su vidjeli utakmicu i ja tu inemam što dodati.”

ANDREJ ŠTIMAC: “Ne želim puno govoriti o ovome, ali ćinjenica je da je svaki manji kontakt suđen u njihovu korist. Opet, rezultat od četiri koša razlike uz toliko tehničkih i namjernih pogrešaka je malo čudan.”

SHAMMEL STALLWORTH: “Ovo je moj prvi nastup na hrvatskom kupu. Mislim da je utakmica bila malo čudna, ali ne poznam još dobro ove prilike i suce, pa ne bih puno o tome.

Napravili smo seriju pobjeda I tome je jednostavno došao kraj. Nismo dovoljno čvrsto ušli u utakmicu i to nam se osvetilo.”

TONI PROSTRAN: “Očekivao sam da ćemo osvojiti kup, ali Zagreb je dobro odigrao. Mlada su momčad čije su okosnice Vladović i Tomić. Nije na meni da komentiram suđenje, to ostavljam trenerima.”

ROK STIPČEVIĆ: “Od početka se vidjelo da mi nismo ti koji će osvojiti taj kup. Bilo je teško igrati kao što se na kraju pokazalo.

Ne bih komentirao tehničke, ali bih komentirao od početka prekršaje, četiri, pet puta nogu koja se ne sudi, četiti naša nedosuđena prekršaja. Tu su suci isprovocirali tehničke. Bilo je na televiziji i sve će se vidjeti.”

JULIUS JOHNSON: “Ovo previše boli. Ne mogu komentirati suce.”

COREY BREWER: “Trudili smo se koliko smo mogli, ali postoje takve utakmice u kojima suđenje ne ide. Pokušali smo se prilagoditi. Slažem se sa trenerom da su suci uvelika utjecali na utakmicu.

Možda se sudački kriteriji u hrvatskoj razlikuju od ostatka svijeta, ali na parketu nastojali smo se prilagoditi situaciji. Trebali smo se nametnuti svojom borbenošću i tako bi na s oni poštovali.

Što se tiče moje ozljede , samo sam se malo istegao, ali bit ću dobro. Jas am ratnik i dok nosim ovaj dres, dati ću sve od sebe da branim boje Zadra bez obzira na protivnika.”

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.