Aco Petrović: Odlazim iz Zadra i Hrvatske košarke radi sudačkog maltretiranja
Piše: Damir Karinja i Marin Bogojević | Objavljeno 9.2.2008 u 22:38.
ZDNews.hr

Aco Petrović: "Odlazim iz Zadra i Hrvatske košarke radi sudačkog maltretiranja." Foto: Index.hr


Nakon što je lakrdija u Trnskom napokon završila, treneri i igrači održali su press konferenciju za novinare koju vam prenosimo u cijelosti:

Acp Petrović

"Bio bih najsretniji kada bih ovu utakmicu mogao ostaviti bez repova, međutim ne mogu. Moram čestitati Muhviću, Radoviću i Anzuloviću na plasmanu Zagreba u finale jer to što su oni radili, prije svega u prvom poluvremenu, nema veze sa zdravim razumom.

Ako me pitate zašto Zadar četiri mjeseca nije poražen, odgovor je jasan: jer nisu sudili hrvatski suci. Onog trenutka kada su se počeli pojavljivati prije tjedan dana bili smo sjvedoci katastrofalnog odnosa prema meni osobno, a moje ponašanje je samo reakcija na sudačke odluke.

Sve je bilo jednosmjerno a dvije tehničke pogreške i neke odluke na početku utakmice jasno su odredile tijek događanja.

Oni su u prvom dijelu imali 22 slobodna bacanja. Što se tu još može reći? Drugo poluvrijeme je bilo najobičnija lakrdija. Svaki put kad je Zadar imao šansu da se vrati u utakmicu, suci su nas presjecali tehničkim greškama.

Ovo večeras očito je bilo jednosmjerno. Mi smo došli, odradili svojih 40 minuta i sad se vraćamo kući. Rezultat ove utakmice bio je odlučen davno prije nego što su igrači izašli na parket, ali tako izgleda mora biti.

Nakon ove sezone ja više neću raditi u Hrvatskoj košarci, jer ne želim dopustiti sucima da se na meni iživljavaju."
- za kraj je dodao vidno iznervirani Aco Petrović.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.