Sa 5 tehničkih pogrešaka, bez trenera i kapetana Zadar poražen u Trnskom
Piše: Roman Morović | Objavljeno 9.2.2008 u 19:26.
ZDNews.hr

Kapetan Zadra Todor Gečevski danas je bio suviše nervozan, te je pred kraj utakmice isključen kao i trener Petrović krajem prvog poluvremena Foto: kk-zagreb.hr


Košarkaši Zadra nisu uspjeli izboriti finale Kupa Krešimira Ćosića. Bolji od njih danas je u polufinalu bio domaćin završnog turnira Zagreb koji je u čudnoj i nervoznoj utakmici na kraju slavio sa 100-96.

Sredinom druge četvrtine tehničku pogrešku zaradio je Juby Johnson, te je Zagreb došao u vodstvo koje nije ispuštao do kraja, sigurno kontrolirajući utakmicu.

Krajem prvog poluvremena isključen je, zbog druge tehničke pogreške trener Zadra Aleksandar Petrović, a krajem utakmice i kapetan Todor Gečevski. Osim Brewera (25 poena) Zadar danas nije imao raspoloženih pojedinaca.

Kod Zagreba briljirao je Krunoslav Simon sa 32 poena, a Vladović i Tomić postigli su po 17.

Drugo polufinale večeras igraju Split i Cibona.


Uskoro opširniji izvještaj...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.