Terkeš 'proradio', Zadrani nikako do pobjede. (NK Zadar - Paksi 1-1)
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 6.2.2008 u 23:29.
ZDNews.hr

Dva pogotka u dva dana - Želimir Terkeš Foto: Hrvoje Bajlo


Nakon jučerašnjeg remija sa drugom momčadi Hit Gorice (2-2 / Terkeš, Rašo), nogometaši Zadra u Istri su, u sklopu drugog dijela priprema za nastavak 1.HNL odigrali još jednu prijateljsku utakmicu i to sa mađarskim prvoligađem Paksijem koji se nalazi na dvanaestom mjestu prve mađarske nogometne lige.

Evo što je za Zadarsport.com kazao naš kolumnist i sportski direktor NK Zadar prof. Josip Bajlo:

- "Paksi je jedna kvalitetna momčad koja se nalazi u sredini tablice prve mađarske nogometne lige. U ovom trenutku nismo nastupili kompletni zbog toga što je Surać imao laganu temperatu ali praktički svi su odigrali uključujući i juniore koji su bili prisutni te su dali svoj obol.

Mogu biti uistinu zadovoljan jer smo ostavili dobar dojam iako je konačni rezultat bio 1-1. Kao što sam i naglasio kad smo razgovarali prekjučer, Terkeš je u izuzetno dobroj formi što je pokazao i jućer i danas.

Danas je postigaojedan prekrasan gol u desetoj minuti protiv Paksija. Bio je priseban kad je išao oči u oči sa protivničkim vratarom te je lijepo u malu mrežicu pokraj njega smjestio loptu u gol. Jućer je također protiv druge ekipe Hit Gorice bio strijelac jednog prekrasnog pogotka što nas svih veseli. S obzirom da radimo dva puta dnevno, od prvoga dana priprema on je radio kako treba i mislim da je to plod dobrog intezivnog i ozbilnog rada."


Koliko ste zadovoljni sa igrama drugog napadača - Ante Mitrovića?

- "Stručni stožer računa sto posto na Mitrovića. On kad uđe on sigurno daje svoj veliki doprinos, ali s obzirom na formaciju s kojom Zadar igra (4-5-1) onda igramo s jednim špicem i sigurno da je onda Terkeš u prednosti nad Mitrovićem.

Mislim da Zadar mora i dalje gajiti ovu igru koju su gajili u jesenskom dijelu te da tu formaciju i dalje usavršavamo i mislim da onda neće biti problema udaljnjem nastavku prvenstva."


Nogometaše Zadra sutra očekuje još jedan naporan trening nakon kojeg se vračaju u Zadar. Nakon toga imaju otpust sve do petka popodne kad odrađuju posljednji trening prije odlaska u Hrvace gdje će odmjeriti snage sa istoimenim protivnikom.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.