Hit Gorica - NK Zadar 0-0
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.2.2008 u 23:58.
ZDNews.hr

Duel dvojice 'radnika' - Jakov Surać i Roko Mišlov Foto: Hrvoje Bajlo


Momčad Dalibora Zebića več je četvrti dan u Istri gdje odrađuju prvi dio priprema za nastavak prvenstva 1.HNL. Nakon 1-1 protiv Istre i prvog nastupa (i pogotka) novopridošlog Makedonca Ristova danas su Zadrani odigrali još jednu pripremnu utakmicu i to sa vrlo dobrom momčadi, Hit Goricom koja kotira jako visoko u slovenskom nogometnom prvenstvu. Čak su drugi.

Danas je trener Zebić krenuo sa udarnih jedanaest te su dobro namučili momčad Hit Goricu koja je imala tek jednu stopostotnu priliku koju nisu uspjeli iskoristiti. Evo kako je utakmicu vidio naš kolumnist i sportski direktor NK Zadar prof. Josi Bajlo:

- "Mislim da je danas naša momčad po prvi put na ovim pripremama pokazala svoj karakter te smo pokazali da nismo slučajno na mijestu na tablici na kojem se nalazimo. Cijelu utakmicu smo igrali vrlo do bar nogomet a Hit Gorici nismo dali baš previše prostora da dolaze u prilke za udarac na gol. Igrači su dobro stajali na terenu i to je bio ključ dobre igre.

Momčad Hit Gorice imala je i jednu stopostotnu priliku i to je bilo sve od njih. Možemo biti zadovoljni ako shvatimo da smo ovdje četiri dana te da već sada lagano neki igrači osjećaju zamor i više nema svježine što je normalno u ovoj fazi priprema.

Ristov je danas odigrao zadnjih 15 minuta dok će sutra protiv druge momčadi Hit Gorice, ja se nadam odigrati cijelu utakmicu."


Da li u ovom trenu NK Zadar želi Ristova i kao službenog igrača u svojim redovima?

- "Ristov je jedan neosporni talenat ali tu postoji još jedna druga stavka a to je ugovor koji on ima sa svojim matičnim klubom koji će tražiti odštetu od njega jer on ima takav ugovor s njima pa je sad preuranjeno govoriti što će se dogoditi. Ja se nadam da će on postati naš igrač."

Kako ste zadovoljni sa ostalim igračima u ekipi?

- "Župan je kao jedan vrhunski lider i vođa pokazao kako se igra. Oduševila me njegova volja i želja za igrom, a da je njegov talenat neosporan pokazuje iz dana u dan svojom voljom i zalaganjem za igrom.

Terkeš je također pokazao dobru volju i trud. Danas se nevjerojatno trudio doći do lopte. Otvarao se, letio na sve strane ali ipak nije dao gol.

Svejedno sam jako zadovoljan i s njime i sa Županom, ali isto tako moram naglasiti da se vidi određeni i iscrpljenost na našem mladom talentu Marinu Tomasovu. On je također 'muški' odradio prvi dio priprema i ja se nadam da će se pokazati u još boljem svijetlu.

Napominjem kako se kod njega vidi očiti umor ali ja se nadam da će to sve proći i da ćemo u nastavku prvenstva eliminirati i Slaven Belupa da im vratimo za onaj nesretni poraz."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.