Proglašeni najbolji skakači za 2007.
Piše: voxtv.hr | Objavljeno 4.2.2008 u 12:39.
ZDNews.hr

Najbolji skakač za 2007. je Šime Perić iz Zadra Foto: voxtv.hr


Zadar je bio domaćin proglašenja najboljih skakača u vodu za 2007. godinu javlja VOX. Savez skokova u vodu imao je valjane razloge zašto se ova svečanost održava u Zadru.

55. obljetnica ovog sporta u našem gradu i zadarski laureati dovoljno govore o mjestu koje skokovi zauzimaju u sportskom životu grada.
Nagrade su dodijeljene u 3 kategorije.

Najbolji skakač za 2007. je Šime Perić iz zadarskog kluba koji je već godinama najbolji hrvatski predstavnik. Šime se trenutno nalazi u Americi gdje se priprema za kvalifikacijski turnir za Olimpijadu.

Najbolja skakačica je Petra Balog iz zagrebačke Trešnjevke, dok je u kategoriji nade godine nagrada otišla u ruke 11-godišnje Zadranke, Marcele Marić.

Vrijedna se obljetnica bilježi u Zadru. 55 godina ovaj sport postoji u našem gradu, a u pola desetljeća sa kultnog bazena poletjele su brojne zadarske lastavice. Zadarski klub nagrađen je plaketom za doprinos razvoju skakačkog sporta.

A još jedan Zadranin doprinosi razvoju skokova. Marko Sutlović napisao je prvu knjigu na hrvatskom jeziku koja se bavi svim segmentima skokova.

Zadrani uskoro dobivaju novi bazen,koji će im pružiti sve potrebne uvjete za treninge.Za skakače nema straha!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.