Izjave aktera (Zadar - Zagreb 80-90)
Piše: Damir Karinja i Marin Bogojević | Objavljeno 2.2.2008 u 23:56.
ZDNews.hr

Trener Zadra Aleksandar Petrović Foto: Roman Morović


Trener Zadra Aleksandar Petrović:

"Ova se utakmica mogla promatrati kroz paket od dvije utakmicejer se Zadar i Zagreb ponovno sastaju za sedam dana u polufinalu domaćeg kupa.

Danas sam po centru Zagreba od svojih ljudi mogao čuti dosta informacija, koje ja apsolutno demantiram, kao da postoji prešutni dogovor između ova dva kluba o ove dvije uzastopne utakmice prema kojima je Zadar trebao dobiti ovu, a Zagreb u polufinalu kupa. Od toga nema ništa, to vam otvoreno govorim. Mi smo došli dobiti obje utakmice.

Što se tiče utakmice,Zadar je pokazao zašto je četiri mjeseca neporažen. Brewera nisam vadio jer sam želio da odigra u kontinuitetu. Šuterski smo raspoloženi, igramo sjajnu obranu, ali danas smo imali previše prekršaja. Istaknuo bih da Zadar i dalje igra vrlo kvalitetno."

Andrej Štimac:

"Možda je ovo bila naša najbolja šuterska utakmica sezone. Zagreb sam doživio kao da je žrtvovao ovu utakmicu za uspjeh u kupu jer su tijekom utakmice odigravali samo tri akcije. Mi se moramo maksimalno odmoriti da bi za tjedan dana bili spremni za polufinale kupa."

Rok Stipčević:

"Eto, nastavljamo niz, četrnaesta pobjeda u nizu. Čekamo kiks Partizana da bi osvojili prvo mjesto. Mislim da za sedam dana možemo ponoviti ovakvu igru, ali mislim da i Zagreb može bolje. Ako damo maksimum mislim da neće biti problema.“

Kapetan Todor Gečevski:

"Prve tri četvrtine smo odigrali sjajno, pogotovo dobrom obranom, a u četvrtoj smo mislili da je sve gotovo, nismo se znali oduprijeti i Zagreb se primakao na manju razliku. Nadamo se da ćemo i za tjedan dana ponoviti dobru igru i osvojiti kup jer nam je to vrlo bitno, s obzirom da smo osvajači zadnje tri godine.

Bit će to drukčija utakmica koju ćemo mi ozbiljno shvatiti. Imamo širinu, pogotovo u napadu. Imamo dobru obranu, a u napadu se uvijek pojavi netko tko vodi momčad.“

Juby Johnson:

"Željeli smo ovu utakmicu odigrati ne misleći na onu za tjedan dana. Mislim da je cijela momčad dobro odigrala. Dobro smo se osjećali, imali smo dobar ritam, a moji šutevi samo su pomogli momčadi na uspjehu."

Corey Brewer:

"Igrali smo dobro na početku utakmice, a kasnije smo malo popustili i ja sam izašao prije kraja. Sad se moramo koncentrirati na utakmicu kupa idući tjedan."

Košarkaš Zagreba, Jakov Vladović:

"Zadar je zasluženo slavio jer je bio bolji u svim segmentima igre. Ja im mogu samo čestitati na ovoj i svim pobjedama do sada. Nadam se da ćemo se do sljedeće subote bolje pripremiti jer ovako kao večeras nemamo nikakve šanse. U tjedan dana može biti pomaka premda neće biti lako jer Zadar igra odlično."

ROK STIPČEVIĆ O KUP UTAKMICI PROTIV ZAGREBA

- "Mislim da je i više nego realno da Zadar osvoji kup što pokazuje i stanje na tablici NLB lige gdje smo mi drugi a svi ostali hrvatski (ali i ostali!) klubovi iza nas. Na parketu moramo biti 'prisutni' sto posto i onda rezultat neće izostati. Budemo li igrali kako znamo, i budemo li igrali kao u posljednja dva mjeseca ja sam uvjeren da neće biti problema."

Zadnja izmjena 5. veljače 2008.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.