Donat slavio u Zagrebu, kuglačima nova pobjeda
Piše: Roman Morović | Objavljeno 2.2.2008 u 21:36.
ZDNews.hr

Velika pobjeda Donata u vječnom derbiju sa "Večernjim listom" 4-2 Foto: Hrvoje Bajlo


Danas su Zadarski sportaši bili iznimno aktivni i uspješni. Iz bogatog sportskog programa dana izdvajamo veliku pobjedu stolnotenisača Donata u derbiju sa Večernjim Listom.

Zadrani su na gostovanju kod najljućeg rivala slavili sa 4-2, te tako napravili veliki korak ka prvom mjestu na kraju regularnog dijela prvenstva koje u konačnici znači prvu utakmicu kod kuće u doigravanju.

Dodajmo ovome kako se najbolji hrvatski stolnotenisač Zoran Primorac nije uspio plasirati u polufinale europskog TOP 12 turnira koji se održava u Frankfurtu. Primorac je u četvrtfinalu izgubio od Belgijca Jeana-Michela Saivea 2:4 (4:11, 7:11, 11:7, 11:7, 9:11, 6:11)

Novu pobjedu i novi veliki korak prema obrani naslova prvaka Hrvatske ostvarili su i kuglači Zadra, a opširnije o svim sportskim događajima tokom dana...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.