SP klase 470: Fantela i Marenić 14.
Piše: 057info.hr / HJS | Objavljeno 30.1.2008 u 15:08.
ZDNews.hr

Šime Fantela i Igor Marenić 14. na svijetu Foto: 057info.hr


Šime Fantela i Igor Marenić (Sv. Krševan, Zadar) zauzeli su 14. mjesto među 94 posade na Svjetskom prvenstvu klase 470, koje je danas završilo u Melbournu piše portal 057info.hr.

"Bilo je teško za jedriti, svi smo očekivali vjetrovito prvenstvo, a ustvari smo imali samo jedan i pol plov po jačem vjetru, sve ostalo se jedrilo po vrlo slabom vjetru. Žao nam je što nismo ušli u plov za odličja, ali zadovoljan sam sa 14. mjestom." kaže Šime Fantela.

Enia Ninčević i Romana Župan (Uskok, Zadar) natjecanje su završile na 42. mjestu. Novi svjetski prvaci su Asher/Willis (GBR), a svjetske prvakinje Maxwell/Kinsolving (USA).

Australska turneja tako je završila za veći dio hrvatske jedriličarske reprezentacije. Jedriličari i treneri se vraćaju kući mahom ovoga vikenda, danas su pakirali brodove i gumenjake u brodski kontejner, koji će u Hrvatsku stići za oko mjesec dana. U Australiji nam je preostalo još Svjetsko prvenstvo klase Laser koje počinje 7. veljače.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.