Roman Lisac: "Cijenu će plaćati klubovi"
Piše: ZadarSport | Objavljeno 28.1.2008 u 22:23.
ZDNews.hr

Roman Lisac


Beogradski radio B92 povodom "događaja" u Jazinama, izmišljenih od strane medija, kontaktirao je izvršnog direktora NLB lige Romana Lisca.

Zanimljivo, on nije znao ništa o ovom slučaju. To je samo još jedan dokaz da su autori spornoga članka koji je sve pokrenuo izmislili čitavu priču, očito po nečijem nalogu.

U slučaju nekih većih izgreda ne bi li bilo malo neobično da glavni čelnik NLB lige ne zna ništa o tome?

Evo njegove izjave za B92:

"Nažalost, to nije ništa novo i događa se na svim terenima. Postoje striktna pravila protiv unošenja transparenata sa uvredljivim i šovinističkim porukama, ali mi ne možemo spiječiti izolirane ekstremne grupe da se tako ponašaju.

Najveću cijenu će platiti klubovi, a ne oni koji su krivi za takvo ponašanje. Naravno, mi ćemo reagirati čim dobijemo izvještaj sa utakmice, ali ja ne znam što se točno događalo, jer nisam gledao utakmicu"

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.