Makedonski napadač na probi u Zadru
Piše: Roman Morović | Objavljeno 28.1.2008 u 19:20.
ZDNews.hr

Hoće li Terkeš i Mitrović dobiti konkurenciju pokazat
će sljedećih nekoliko treninga i utakmica
Foto: Hrvoje Bajlo


Nogometaši Zadra u četvrtak putuju u Istru gdje će odraditi drugi dio priprema za proljetni dio sezone 1.HNL. Zadrani će se na najvećem hrvatskom poluotoku zadržati tjedan dana, a kako je u razgovoru za Zadarsport naglasio sportski direktor NK Zadar Prof. Josip Bepo Bajlo u tom će periodu odigrati tri kvalitetne utakmice.

"Sigurno igramo 2.veljače protiv Istre, a nude nam se i neki mađarski protivnici iako ne znamo hoćemo li to prihvatiti. Ja sam tražio da igramo protiv Kopra, a otvorena je i mogućnost utakmice protiv Osijeka. U međuvremenu ćemo pronaći jednog lakšeg protivnika za one koji budu imali manju minutažu."

Iako se očekivalo da zimski prijelazni rok, osim odlazaka Baturine i Rožića, neće donijeti nikakve promjene unutar momčadi možda do jedne ipak dođe. Naime, u Zadar je na probu stigao mladi napadač iz Makedonije, a ukoliko zadovolji mogao bi ući u konkurenciju za prvu momčad.

"Taj igrač je već bio kod mene i on će biti tu na probi. Igrao je u makedonskom prvoligašu Cementu, a bio je i junior Dinama. Ako zadovolji u probnom roku ostat će sa nama."

Od četvrtka Zadrane očekuju i prve pripremne utakmice, a noge su još uvijek teške:

"U ovoj fazi priprema imaju svi lagane fizičke probleme jer su opterećenja enormna i to je posve normalno. Terkeš je imao neke probleme sa koljenom i jučer je napravio magnetsku rezonancu ali ja mislim da ćemo do srijede to riješiti."

Posljednji dio priprema nogometaši trenera Dalibora Zebića odraditi će u Zadru, uz nekoliko pripremnih utakmica sa županijskim niželigašima, a prvo kolo proljetnog dijela prvenstva na rasporedu je 23.veljače. Zadar na Stanovima dočekuje Slaven Belupo.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.