Bujan za radio 057: "Sve je u našim rukama"
Piše: 057info.hr / ZadarSport | Objavljeno 28.1.2008 u 15:24.
ZDNews.hr

Trice protiv Osijeka 16/20 !!! Foto: ZadarSport


Pobjedom u Osijeku košarkaši Borik Puntamike ostali su u utrci za četvrto mjesto koje vodi u ligu za prvaka. Puntamičani sada imaju omjer 6-6, a četvrtoplasirani Zabok i petoplasirana Dubrava imaju po 7 pobjeda i 5 poraza.

Od povratka Tihomira Bujana za kormilo kluba vidljiv je ogroman pomak u igri i rezultatima, a mogu li Puntamičani napraviti čudo pokazat će iduće dvije utakmice.


U subotu u Jazine stiže prvoplasirani Šibenik, a potom Puntamičani gostuju kod izravnog konkurenta za četvrto mjesto - Zaboka.

U posljednja četiri kola Borik prvo kod kuće dočekuje Dubrovnik, zatim ide u goste Alkaru i Dubravi, a 15.ožujka u Jazinama dočekuje Cedevitu.

Nakon tri uzastopna domaća poraza na početku sezone Puntamičani su se vratili u igru za velika ostvarenja, no najteži ispiti tek ih očekuju.

Evo što je nakon utakmice u Osijeku za radio 057 rekao trener KK Borik Puntamika Tihomir Bujan.


Trener KK Borik Puntamika Tihomir Bujan


Audio: Branko Tabak

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.