Četiri medalje za odlični AŠK Zadar
Piše: Zadar Sport / Ivan Šola (AŠK Zadar) | Objavljeno 28.1.2008 u 2:34.
ZDNews.hr


U vrlo dobroj organizaciji Atletskog kluba Zagreb, proteklog vikenda je u Zagrebu održano atletsko prvenstvo Hrvatske u dvorani za mlađe i starije kadete te kadetkinje.

Na prvenstvu je nastupilo 200 atletičara i atletičarki iz 19. atletskih klubova, a među njima i 12 članova atletskog športskog kluba Zadar. Članovi Ašk-a su postigli veoma zapažen uspijeh osvojivši ukupno 4. medalje od toga jednu zlatnu, te tri srebrene.

U konkurenciji starijih kadetkinja u skoku udalj Ines Ikić je osvojila prvo mjesto, zlatnu medalju i naslov državne prvakinje sa odličnim rezultatom od 5.50 m, čime je za 8. cm postigla svoj novi osobni rekord. U trci na 60 m prepone Marko Vukelić je osvojio 2. mjesto s rezultatom 9.32 sek. što je njegov novi osobni rekord.

U konkurenciji mlađih kadetkinja u skoku uvis Lucija Zubčić je osvojila 2. mj. i srebrenu medalju skoćivši 145 cm.U skoku udalj Paola Borović je osvojila 2. mj. i srebrenu medalju s odlićnim rezultatom od 5.15 m, čime je za 59 cm postigla svoj novi osobni rekord.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.