Veliki transparent "Stop pušenju u Jazinama"
Piše: ZadarSport | Objavljeno 27.1.2008 u 12:04.
ZDNews.hr

Pušenjem u dvorani štetite ne samo sebi već i ljudima oko sebe, a posebno igračima na terenu


Kampanja Zadarsporta "Stop pušenju u Jazinama" se nastavlja. Nakon njezina pokretanja sredinom dvanaestog mjeseca prošle godine, jučer smo poduzeli i prvu konkretnu akciju.

Prije velikog derbija Zadar-Partizan mladi polaznici zadarske škole košarke iznijeli su veliki transparent "Stop pušenju u Jazinama."

Zadarsport se ovom prilikom zahvaljuje mladićima koji su iznijeli transparent, a posebno gospodinu Milanu Bačiću bez čije bi pomoći ovaj potez ostao samo na ideji.

Bilo je jučer i ljudi koji su sa cigaretom u ustima i podsmjehom na licu promatrali iznošenje transparenta ali to ide njima na dušu.

Iako su rekacije u dvorani bile podjeljene Zadarsport ide dalje, te uskoro možete očekivati još inicijativa kako bi, što je više moguće, "očistili" Jazine od duhanskog dima.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.