Zadar-Partizan 70-54, statistika i izjave igrača
Piše: Roman Morović | Objavljeno 27.1.2008 u 1:14.
ZDNews.hr

Corey Brewer danas je ponovno bio najbolji na parketu Foto: Hrvoje Bajlo


Košarkaši Zadra večerašnjom su pobjedom nad Partizanom došli na samo bod zaostatka za vodećom momčadi NLB lige. Serija beograđana stala je na 15 pobjeda, a ona zadarska nastavlja se trinaestom.

Dugo nije nitko limitirao Partizan na samo 54 poena. Zasluga je to odlične zadarske obrane i vrlo mudrog napada. Corey Brewer ponovno je bio maestralan. Ubacio je 18 poena (8/8 slobodna bacanja), a gostujući su igrači na njemu napravili 8 prekršaja.

Izvrsni su danas bili i Pankracije Barać (14 poena, 4 skoka) i Andrej Štimac (12 poena, 7 skokova). Gečevski je odigrao kapetanski (12 poena, 8 skokova), a Johnson, Lalić i Macura imali su zapaženu obrambenu ulogu.

Juby Johnson:

"Bila je ovo sjajna večer, utakmica je bila nevjerojatna. Odigrali smo odličnu utakmicu i želim da nastavimo igrati ovako dobro kao momčad. Osjećam da je ovo zaista posebna godina za nas. Igramo kao kolektiv, svi daju svoj doprinos. Uvijek netko ima svoju večer ali nama je važno da igramo dobro kao momčad. Ovo je velika pobjeda. Atmosfera je bila fenomenalna."

U sljedećim audio prilozima poslušajte što su nakon utakmice rekli Pankracije Barać i Todor Gečevski.


Pankracije Barać


Audio: Goran Šimunov




Todor Gečevski


Audio: Valentino Matešić





U momčadi Partizana najefikasniji je bio Milton Palacio sa 16 poena, a uz njega je jedini dvocifreni bio Novica Veličković koji je ubacio 13 poena. Nikola Peković vrlo je brzo sakupio tri osobne pogreške, a početkom drugog poluvremena i četvrtu, te je susret okončao s učinkom od samo dva poena.

Poslušajte njegovu izjavu nakon utakmice.


Nikola Peković



Milenko Tepić


Kompletnu statistiku utakmice Zadar-Partizan pogledajte ovdje.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.