Konzum za zadarsku košarku
Piše: 057info.hr | Objavljeno 26.1.2008 u 14:33.
ZDNews.hr

"Ovo je novi način financiranja kluba i nova stranica u ulaganju u nove, mlade igrače košarke u Zadru" Foto: 057info.hr


U Super Konzumu je danas potpisan Ugovor o zlatnom sponzorstvu Košarkaškog kluba Zadar za 2008. godinu piše portal 057info.hr.

Potpis na ugovor stavili su Kristijan Magaš za Košarkaški klub Zadar i Jure Radoš, izvršni direktor prodaje i marketinga Konzuma.

"Konzum tradicionalno ulaže u mlade i sport. Tvrtka Kozum u Zadru je prisutna pet godina, mi sustavno brinemo o društvenoj zajednici, a posebno o obrazovanju djece i mladih.

Dolaskom Super Konzuma u Zadar obnovili smo dječji park Vruljica. Danas podupiremo zadarsku košarku i posebno nam je zadovoljstvo što ugovor potpisujemo na dan velike utakmice u Zadru večer u Jazinama" - rekao je Jure Radoš.

"Ovo je novi način financiranja kluba i nova stranica u ulaganju u nove, mlade igrače košarke u Zadru" - rekao je uoči potpisivanja ugovora predsjednik Upravnog odbora Košarkaškog kluba Zadar Kristijan Magaš, iskazujući posebno zadovoljstvo činjenicom da u zadarsku košarku ulaže domaći trgovački lanac.

Današnji ugovor osigurat će daljnji rast i prosperitet zadarske košarke, složili su se predstavnici Konzuma i KK Zadra na današnjoj svečanosti u Super Konzumu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.