Izvučeni dobitnici ulaznica za utakmicu Zadar - Partizan
Piše: ZadarSport | Objavljeno 25.1.2008 u 1:15.
ZDNews.hr

Čestitamo sretnim dobitnicima!


Nagradna igra portala Zadarsport.com u kojoj ste mogli osvojiti 2 ulaznice za utakmicu 19.kola NLB lige Zadar-Partizan je završena.

Točan odgovor na postavljeno pitanje: "Tko je bio najbolji strijelac Zadra i koliko je poena postigao u dramatičnoj pobjedi Partizana u Jazinama 4.ožujka 2006. kada su beograđani nakon produžetka slavili sa 110-111?" je: Dean Oliver, 25 poena.

Na pitanje su točno odgovorili i zadovoljili sve uvjete nagradne igre sljedeći korisnici foruma Zadarsport.com (odvojeni su zarezom): joso-zd, berekin, sime91, amigo, 19_TOZ_65, UpijavicaIst, Fr33k, Errol, Madison, Ivan99, Zepina, Mronce, zeko_zd, Mate ZD, Kumbrija, '65, zd11, korektor, value, John Cena, arbanas, Anton1o_zd, ivanzd, belinelli.

Imena svih navedenih osoba stavljena su u isti bubanj, te su izvučeni sljedeći dobitnici:

"zeko_zd" i "Madison".

Sretni dobitnici biti će kontaktirani tokom dana i upućeni kako da dođu do svojih ulaznica.

Čestitamo!

Stop pušenju u Jazinama!!!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.