Prof. Bajlo: "Očekujemo vrlo dobre rezultate u daljnjem tijeku prvenstva"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 24.1.2008 u 2:44.
ZDNews.hr

Kolumnist Zadar Sporta i sportski direktor NK Zadar - prof. Josip Bepo Bajlo Foto: Zadar Sport


U razgovoru za Zadar Sport, naš kolumnist i sportski direktor NK Zadar, prof. Josip Bajlo kazao nam je kako se nada da će Zadar u daljnjem tijeku prvenstva polučiti dobre rezultate, kao i do sada. Također je naglasio kako momčad NK Zadar ovaj tjedan neće odigrati niti jednu prijateljsku utakmicu.

Sredinom osmog mjeseca odigrali ste prijateljsku utakmicu protiv Biograda te izgubili 3:2. Prekjučer ste također u prijateljskoj utakmici izgubili od Biograda 2-1. Što reći?

"Bio sam prisutan na toj utakmici. Igralo se dva puta po 30 minuta, a trener Zebić nije na raspolaganju imao sve igrače zbog toga što su neki osjećali određene tegobe. Nismo nastupili kompletni, no to ne opravdava naš poraz.

Razlog ovako lošeg rezultata je taj što su igrači nakon osam dana vrlo intenzivnog rada ujutro i popodne bili dosta umorni, a trenirali su čak i prije utakmice.

U prvom poluvremenu je cijela momčad igrala dosta dobro za ovaj period priprema, a u drugom poluvremenu igrači koji su ušli sa klupe nisu reagirali onako kako se od njih očekivalo.

Da li će biti još prijateljskih/pripremnih utakmica ovog tjedna?

U razgovoru sa stručnim stožerom došli smo do zaključka da u toku tjedna ne odigramo niti jednu prijateljsku utakmicu tako da se igrači maksimalno koncentriraju na ovaj rad koji ih sada čeka.

Posljednjeg dana siječnja idemo prema Poreču, a 2.veljače igramo protiv Istre. Tamo ćemo odigrati još tri četiri kvalitetne utakmice.

Što reći o daljnjem tijeku prvenstva...

Zadar posjeduje veliku kvalitetu što smo i pokazali, a ako igrači budu dovoljno motivirani i raspoloženi mislim da možemo polučiti rezultat kakav svi priželjkujemo, odnosno plasman u gornji dio prvenstvene ljestvice.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.